<<< Terug
| Films | Televisie | Algemeen |


Films top
Great Escape
Website met historische informatie over de grote ontnapping uit het Duitse krijgsgevangenenkamp Stalag Luft III. Het verhaal is beschreven en verfilmd als 'The Great Escape'. (PBS)

Televisie top
Speer und Er
Website over de driedelige serie "Speer en Er" die gaat over nazi-architect en minister van bewapening Albert Speer.

Weblog NPS-serie De Oorlog
De Oorlog is een 9-delige tv-serie van de NPS over de Tweede Wereldoorlog die in het najaar van 2009 zal worden uitgezonden. Bij de tv-serie De Oorlog komt een website, die ook in het najaar van 2009 online zal gaan. Tot die tijd zal de redactie van De Oorlog dit weblog bijhouden. Op het weblog De Oorlog zal de redactie in beeld en tekst verslag doen van het maken van de tv-serie. Verder is het doel van het weblog te laten zien dat de Tweede Wereldoorlog nog altijd actueel is.

Algemeen top
Political & Military History Videos
Via deze Amerikaanse internetshop kunt u diverse diverse films op DVD en VHS bestellen over militaire en politieke geschiedenis. Het assortiment bevat meerdere films/documentaires over de Tweede Wereldoorlog, waaronder onderwerpen als nazi- en Sovjetpropaganda, militaire slagvelden (waaronder Kursk, Stalingrad en D-Day), de holocaust en toespraken van Goebbels en Hitler.

Wilt u uw website opgeven, doe dit dan via het contact formulier.
 

CategorieŽn


Deze website is een initiatief van STIWOT Alle rechten voorbehouden © 2002-2018
Hosted by Vevida. Privacyverklaring, cookies, disclaimer en copyright.