<<< Terug
| Onderscheidingen | Veteranen |


Onderscheidingen top
Wehrmacht Awards - Awards and decorations of the German Armed forces 1933-1945
Een onderzoekswebsite, gebaseerd op de onderscheidingen en eretekens toegewezen aan de mannen van de Duitse Gewapende Strijdkrachten gedurende de periode van het Derde Rijk. Je krijgt een gedetailleerde uitleg van de constructiemethodes, arbeidskaracteristieken en gedetailleerde specificaties van vitaal belang voor elke verzamelaar. Maar men krijgt ook meer dan technische informatie, zoals biografieŽn van de ontvangers, de historische atmosfeer die rond de awards hing enz.

Tsjechoslowaakse Ordes en Medailles
Mooie en duidelijke website over ordes en medailles van Tsjechoslowakije. De website is in Tsjechisch en Engels.

Axis and Foreign Volunteer Legion Awards & Postal History
Zeer interessante website over onderscheidingen, kentekens en postzegels die handelen over of bedoeld zijn voor buitenlandse vrijwilligers in Duitse dienst.

Onderscheidingen Forum
Nederlandstalig forum over Nederlandse onderscheidingen en hun ontvangers.

Veteranen top
D-day, Normandy and beyond
Het doel van deze website is om de gedachtenis levend te houden van allen die offer hebben gebracht voor de bevrijding van Europa. Het is een Engelstalige site met vele verhalen van veteranen.

VZW BelgiŽ Canada
De voornaamste doelstelling van de vereniging "Canada", opgericht in 1995, is het bestendigen en het verder ontwikkelen van de relaties tussen BelgiŽ en Canada. Ze wil ook de dankbaarheid van het Belgische volk aan het Canadese volk benadrukken. Canada heeft in de Tweede Wereldoorlog een immens offer gebracht. Er werden meer dan ťťn miljoen jonge Canadezen ingezet, waarvan er op in BelgiŽ meer dan 800 de eeuwige rust vonden. Deze site is ook in het Engels, Frans en Duits beschikbaar.

Liberation of the Netherlands and capitulation of Germany
De Canadese bevrijders speelden een hoofdrol in onze bevrijding. Lees meer over de weg naar de bevrijding van Nederland.

Wilt u uw website opgeven, doe dit dan via het contact formulier.
 

CategorieŽn


Deze website is een initiatief van STIWOT Alle rechten voorbehouden © 2002-2018
Hosted by Vevida. Privacyverklaring, cookies, disclaimer en copyright.