<<< Terug
| Fora | Portals |


Fora top
Axis History Forum
Internationaal Engelstalig forum. Dit forum bestaat uit diverse deelfora maar de aandacht is vooral gericht op onderwerpen die betrekking hebben op de (militaire) geschiedenis van het Derde Rijk. Daarnaast ook deelfora over films, modelbouw, onderzoek en tijdperioden voor en na WOII.

Forum wo2.nl
Nederlands forum behorende bij de website wo2.nl. In eerste instantie opgericht voor kinderen maar in de loop van de tijd uitgegroeid tot een forum dat ook voor verzamelaars en geÔnteresseerden in WOII interessant is geworden.

Forum www.tommy-talk.com
Dit forum is uitsluitend bedoeld om zaken te bespreken van de commonwealth troepen ten tijde van de Tweede Wereldoorlog, 1939-1945. De commonwealth troepen zijn alle landen die behoorden tot Groot-BrittanniŽ. Dit zijn landen zoals Canada, AustraliŽ, India, Zuid Afrika en Nieuw Zeeland. Voor de grondtroepen, luchtmacht en de marine ben je hier op de juiste plek.

Portals top
Tweedewereldoorlog.pagina.nl
Uitgebreide startpagina met diverse links naar websites over de Tweede Wereldoorlog. Bij deze linkpagina hoort ook een prikbord.

Tweede-wereldoorlog.klup.nl
Site met zeer veel interessante links naar diverse WOII sites. Op deze website is verder een uitgebreide personendatabase te vinden en ook blijf je via deze site op de hoogte van het laatste nieuws over WOII.

Wo2online.nl
Wo2online.nl streeft naar een zo compleet mogelijk overzicht van beschikbare, maar vooral betrouwbare kennis over de Tweede Wereldoorlog. Voor een zeer brede doelgroep: van kinderen die een werkstuk voorbereiden tot ouderen die terugblikken op een aspect van de Tweede Wereldoorlog dat hun eigen verleden raakt. De site bevat een telkens wisselende online tentoonstelling en een groot overzicht van beschikbare internetbronnen. Het is een project van het Nationaal Comitť 4 en 5 mei.

Dutch Historic Aviation Sites
Een initiatief om alle historische luchtvaart sites in Nederland met elkaar te verbinden Een groot aantal links is verzameld op deze pagina, allemaal met betrekking tot vliegtuigen.

Wilt u uw website opgeven, doe dit dan via het contact formulier.
 

CategorieŽn


Deze website is een initiatief van STIWOT Alle rechten voorbehouden © 2002-2018
Hosted by Vevida. Privacyverklaring, cookies, disclaimer en copyright.